lunes, 17 de agosto de 2009

4a etapa 11 d'agost: Son del PI - Vielha (coronant a Pla de BERET) (65 km)

4rt dia No hem descansat gaire. Molt enrenou, gent roncant, movent-se, matinant en excés.....ufffff.....però bé és el darrer dia...així que aguantarem com sigui que per això estem aquí. Darrers ens esmorzar. Darrers en posar el segell. Darrers en sortir. Con la calma.........Després de 3 dies avui tornem a la Vall d’Aran pel Pla de Beret-Montgarri.
El perfil de l’etapa diu que avui sortim baixant però no és cert!
Ja des d’un començament hem anat pujant i pujant fins arribar al famós bosc del Gerdar d’Aigüestortes-Sant Maurici....ho hem de fer tot a peu.....això és espectacular....naturalesa en l’estat més pur!!!! Acabat el bosc reprenem l’hàbit de ciclar i ens dirigim cap al cim Coppi del dia: l’Alt de Beret a 2300mts d’altitud. La pujada no és dura, perquè és molt llarga i per tant no té gaire pendent malgrat que els kms es van acumulant a les cames. Coronem a Montgarri on retrobem els nostres companys del primer dia de la Pedals. Tots plegats anem a passar el control de Montgarri i nosaltres 3 decidim acabar l’ascens a Beret i baixar cap a Vielha per concloure la Pedals.
De Montgarri a Beret encara queden uns 6km d’aupa en dos seccions de 3km cada una. Però ho fem amb prou solvència. Fotos de rigor i iniciem el descens fins a Vielha sense més problemes. A l’hotel ja ens esperen, però les bosses encara no han arribat!! Així que dinem abans el menú ciclista homologat, i just acabar arriben les bosses!! Perfecte!! Tot rodat, mai millor dit! Mentre l’Asun es dutxa, en Xavier i jo anem fent net les bicis i col·locant-les a la baca del cotxe!! Posteriorment ens dutxem nosaltres!! I llestos!! Només queda anar a l’oficina de la Pedals a fer el darrer control i que ens entreguin el Maillot que ens acredita com a Pedalistes de Foc. A l’oficina trobem tota la penya del primer dia, i de tots aquest dies, brindant amb cava!! Ens han convidat a una copa i ho hem celebrat amb ells mentre recollíem els maillots. Acomiadaments diversos i retorn a Barcelona amb cotxe sense més incidents que un camió suicida i una cambrera que a la meva pregunta de –tienes mostaza? Em contesta -do you speak english? quin surrealisme!!, ja us ho explicaré en petit comitè!!.....fins la propera!
En Xavier encara té temps per col·laborar amb els obrers de la zona......Pista del Calvari.

IMPRESSIONANT Bosc del Gerdar. No ciclable. TOT a PEU. Parc Nacional.


Bosc de Gerdar, grupeta.

Bosc del Gerdar, caiguda d'aigua......

Arribem a Montgarri!!! Ja a la Vall d'Aran novament.


Arribem a Pla de Beret!!

Pla de Beret I

Pla de Beret II


Darrers metres d'ascenció....

Foto final: Asun&Xavier


Foto final: Asun&Carles
Això ha estat tot!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario