lunes, 17 de agosto de 2009

3a etapa 10 d'agost: Espui- Son del Pi (56km)

3r dia. ......Aixequeu-vos dropos!!a dalt!!!! Etapone!!!!.........Avui tenim, en principi etapa Reina, només sortir ja tenim port pirinenc d’aupa, però primer esmorzar senzillet a l’hotel i posada a punt de les bicicletes. Foto oficial i tret de sortida. Avui a la sortida no trobem els companys habituals de la Pedals perquè estaven allotjats en altres hostals/refugis, ja ens retrobarem pel camí.
L’etapa comença amb el port de fora de categoria del Coll del Triador de 2138mts. La pendent és mantinguda pràcticament en tota l’ascenció. Molt llarg, uns 12km. Però bon paviment poc pedregós. S’ha pujat prou bé. Fotos en quantitats industrials a dalt i comencem a carenar els cims pirinencs de la zona fins arribar a Coll de la Portella a 2268mts, i al Coll d’Eixol de 2232mts. D’allà comença la baixada que ens farà creuar l’estació d’esquí d’Espot fins arribar al poble d’Espot, punt de control. Decidim no aturar i arribar fins a Son del Pi, a prop en qms, però lluny per duresa. De totes maneres està essent una etapa espectacular en quant a panoràmiques. Fins a Son del Pi ens queda escalar encara una mica més. El penúltim poble de l’etapa és JOU i just abans d’arribar hem de passar per un corriol. Allà la meva bici no ha fet cas de les meves indicacions i se m’ha desbocat, així que en una maniobra un tant estrafolària he evitat la caiguda al barranc però m’he clavat el plat a la cama per darrera!!! Ufff!! De tripas corazón.....i a acabar l’etapa que es complica el temps. On t’estàs Son del PI!!!????
L’arribada a Son del Pi és una mica estressada perquè s’ha tancat molt el dia i comença a ploure. Avui toca dormir a un refugi, Casa Masover. El sr. del refugi, un tipus molt agradable, ens mostra les instal·lacions, on fer net les bicis i on dormirem. L’habitació es compon d’uns 40 matalassos un al costat de l’altre en dos seccions i dos nivells diferents. Així que avui dormirem en comunitat. Com som els primers en arribar triem ja els llits que toquen a la paret, 3 seguits.
Anem a dutxar-nos! Jo avui tinc més feina que de costum perquè m’haig de fer net la cremada que em vaig fer amb el tub d’escapament de la moto ja fa uns dies, i ara s’afegeix la catxo ferida que m’he fotut amb la clavamenta del plat gran a l’alçada del tendó d’aquil·les. Aclarit!! Anem a dinar! Torrada clàssica de truita!
Per la tarda visita al poble de Son, i a l’esglèsia museu del poble....tot mooooooolt tranquil i calmat...quin relax nens!! Estem absolutament perduts pel Pirineu!! No sembla agost!! Sopem d’hora: caldo i pollastre! Però acabem molt tard! Perquè acabem fent xupitos d’un xarop espirituós de la comarca que no recordo el nom, sorry, mentre xerrem i xerrem i fem una mica el burro com de costum.
Som els darrers en anar a dormir a la sala comunitària....tssssssssssss....molt silenci però molt moviment...poca gent semblava dormir.....ja veurem que tal nosaltres.......
Foto oficial de sortida!! Espui.

Coll del Triador

Xavier coronant Coll del Triador


A dalt del Coll!! Vinga que ja ho tens!!



Foto de grup amb tots els nens i nenes que fem el mateix recorregut en els mateixos dies!! Tots ells mooooolt simpàtics, bona gent!! Coll del Triador.




L'Asun coronant Coll de Triador.



Anem fent amigues!!


A dalt Coll de la Portella

Embassament del poble de JOU


Sopalito al refugi Casa Masover de Son del PI

Coll del Triador


Una porta finlandesa, a terra, una mica de culturilla.....


Coronant el Triador.


Asun ja ets a dalt!!! Perfecte!

Foto oficiosa a l'entrada del Parc de Sant Maurici Aigüestortes.


Foto indiscreta, això és un robat!!

El Triador amb el poble d'Espui a peu de port.


Idem que abans però amb gent coneguda!!


A 5mts del Refugi de Quatre Pins.


Coll de la Creu d'Eixol, coronat!

Descens de port.


La nena s'ha enfadat!!

Descens Coll Portella.


Poble de JOU, por la carretera!! Camí de Son del Pi, final d'etapa.

Esglèsia de Son

Paratges de Son, mooooolt bonic!!

Turisteo per SON per ponts segurs?¿

Pontejant a Son del PI

No hay comentarios:

Publicar un comentario